Početak 2023. donosi AF majice iz serije treće!

Ono što je dobro ne treba menjati, te se vaša omiljena strip knjižara “Alan Ford” odlučila da i ove godine obraduje svoje redovne posetioce novom serijom majica u ograničenim tiražima.

U narednim danima će svi kupci koji u striparnici Alan Ford (i putem našeg sajta) budu obavili kupovinu, na poklon dobiti jednu od četiri za ovu priliku specijalno dizajnirane majice.

Ponovo je za vizuelni izgled majica bio zadužen Vuk Popadić koji je sa nove četiri ilustracije proširio paletu motiva izvedenih iz logotipa i znaka, koji počinje da poprima sopstveni život van osnovnog tipografskog konteksta lagano postajući i neka vrsta maskote.

Avanture i ambijenti kroz koje je Popadić proveo Alan Ford znak su konačno u ovoj seriji izvučene iz pravilnih geometrijskih ilustracija i na sivoj majici prvi put imamo i ručno iscrtane elemente koji otvaraju nova polja i mogućnosti u tretiranju znaka u narednim serijama.

Majice su dostupne u četiri boje – sivoj, beloj, crvenoj i teget.

Da podsetimo, prva serija ovih vizuelno atraktivnih majica/artefakata je objavljena početkom 2021. i doživela je izuzetnu popularnost kod klijenata i prijatelja beogradske striparnice i stripofila u regiji, što je uticalo da postanu neka vrsta kolekcionarskih predmeta, upravo poput stripova kojima su inspirisane.

Broj majica je ograničen, a akcija će trajati do isteka pripremljenih količina.

#alanford #stripknjizaraalanford #striparnicaalanford #alanfordbeograd #afmajice #vukpopadic #vukpopadić #vukpopadicillustrations #vukpopadićillustrations #stripovi #alanfordmajice2023